En guide om racing og motorsport

Alt om Seven Racing

Seven Racing er en av Norges mest kjente racingklasser, og deltar ofte i racing NM med sine Super 7-biler. Bilene fra Seven Racing har rå kvalitet! Klassen har også et reglement på plass for å sikre lave kostnader. Det sosiale miljøet anses også som viktig i denne klassen. Her konkurreres det kun på baner. Dersom du er over 15 år og liker fart og spenning, vil du kunne komme til å trives i Seven Racing. Vi skal nå se nærmere på Seven Racing!

Hvilke biler har Seven Racing på lager?

Du vil alltid finne en oppdatert liste på Facebook-siden deres: «Seven Racing kjøp og salg», eller på nettsiden Sevenracing.no. I skrivende stund er flere råtasser klare til å rulle ut på banen, og flere kommer stadig. Av disse har flere deltatt og fått gode plasseringer i løp de siste årene, og er både lettkjørte og superraske. Om du vil ha en liste over alle bilene tilsendt, kan du enkelt og greit sende over en e-post til Seven.Norge@gmail.com. Racingklassen kan raske biler!

Salg av deler

Noen ganger trenger bilen en oppussing. Seven Racing selger både nye og brukte karosserideler (classic), nye calipere, nye felger, dempere, diverse bakaksler og mye mer. Om det andre ting førerne trenger, kan forhandleren Stian Sørlie Motorsport skaffe det aller meste etter behov. Nå det gjelder dekk, er NMS klassens hovedforhandler av enhetsdekk (Yokohama A048). NMS drives av Kjetil Bolneset og André Falkenhaug. Med gode forhandlere på plass, kan alle som deltar være sikker på at bilen alltid er i tipp-topp stand.

Deltakelse i NM

Liker du skrikende dekk, svidd gummi og konkurranser? Fire NM-runder har tatt plass så langt i år, og Seven Racing deltar hyppig. Banene Rudskogen og Vålerbanen er ulike, med gode til å teste alle ferdigheter. Mens Rudskogen er adskillig mer svingete, har Vålerbanen mange rette strekninger. Første NM-runde var 4.– 5. mai på Rudskogen, Andre NM-runde var 1.–2. Juni på Vålerbanen, tredje NM-runde var 17.–18. august og fjerde NM-runde 7.–8. september. I år deltok Dennis Moen, Alf Marius Loe Sandberg og Sigve Hansen med biler fra Seven Racing.

Førere

På Seven Racing sine nettsider kan du lese mer om klassens førere, men vi vil fortelle om noen her:
•    Alf Marius Loe Sandberg, Team: Sandberg Motorsport, Motor: Honda CBR1000RR Fireblade, Bilnummer: 84, Kjører også Toyota Altezza GT3, Kjørte tidligere GT4 og Formula Basic.
•    Dennis moen, Motor: Honda CBR1000RR Fireblade, Bilnummer: 47.
•    Martin Billerud, Team: Billerud Motorsport, Motor: Ford Duratec, Bilnummer: 58.
•    Lauritz Billerud, Team: Billerud Motorsport. Motor: Yamaha R1, Bilnummer: 56.
•    Marius Billerud, Team: Billerud Motorsport, Motor: Yamaha R1 2014, Bilnummer: 57.

Seven Racing er der for deg

Om du vil bli med på laget eller har spørsmål om Seven Racing, så kan du kontakte styreleder Martin Billerud, på telefonnummer 970 86 364, eller e-post martin@billerud.no. Du kan også kontakte Oskar Bergsødegård, på 477 15 375 eller oskarbergsodegard@gmail.com. Racingklassen setter det sosiale høyt og er klare for å støtte opp mye medlemmer. De er ute etter å ha det gøy og konkurrerer kun på banen, ikke i depotet. Via Seven Racing kan du delta i racing NM om du er god nok!